Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمک مقام معظم رهبری و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی باعث سرعت گرفتن ساخت و سازهای واحدهای مسکونی و رضایتمندی مردم شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی و احتمال سرمای زودرس در کشور به سراغ روستا های زلزله دهستان موسی آباد تربت جام که در زلزله فرودین ماه امسال تخریب شده بودند رفته و با چند تن از روستائیان هم صحبت شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقدم عضو شورای روستای قلعه سرخ بخش مرکزی تربت جام که در زلزله امسال بیشترین خسارت را دیده بود در گفتگو با خبرنگار جام روز گفت: بعد از اسکان موقت توسط اکیپ های هلال احمر روند بازسازی به خوبی آغاز شد و تاکنون برابر برنامه ریزی ها انجام و ساخت منازل پیش رفته است.

وی افزود: مردم برای گرفتن تسهیلات در ابتدا مشکلاتی داشتند که بامساعدت مسئولان شهرستانی و قبول ضمانت افراد به صورت چرخشی رفع شد.

عضو شورای روستای قلعه سرخ بخش مرکزی تربت جام تصریح کرد: رسیدگی مسئولان به مردم بسیار خوب انجام شده اما متاسفانه در بازسازی فضاهای عمومی مانند مسجد کاری صورت نگرفته و در حد قول مانده است.

مهدی روانستان دهیار روستای چامزار سفلی که دومین روستا تخریب شده در زلزله بود بیان داشت: به لطف خدا باهمکاری مردم و همت مسئولان روند بازسازی به صورت خوبی پیگیری شده است.

وی ادامه داد: علت تاخیر در بازسازی ها سخت گیری در آزادسازی اعتبارات بود که با پیگیری مسئولان در شهرستان مقداری این روند تسهیل شده است.

در ادمه نیازی، مولوی روستای دوسنگ بخش مرکزی تربت جام عنوان داشت: مسئولان نگاهشان در خدمت رسانی به روستاهای اهل سنت بدون تعصبات مذهبی انجام و روند بازسازی تا کنون خوب انجام شده است.

وی ابراز داشت: تمام امکانات برای زندگی در مناطق از روز ابتدایی حادثه تا کنون به خوبی انجام و نیازهای حیاتی افراد تامین شده است.

در بررسی روستاهای منطقه زلزله زده دهستان موسی آباد تربت جام آنچه مشاهده می شد عدم ساخت و ساز در بعضی از روستاها که در روزهای اول حادثه بیشترین کمک رسانی به آنها صورت گرفته بود مانند روستاهای موسی آباد، تیمنک سفلی و.... بازسازی ها را براساس اصول مهندسی در دستور کار خود قرار نداده و شاهد بازسازی به اندازه در خواست های کمک نبودیم.

آنچه در سخنان مردم مطرح می شد حاکی برآن است که تسهیلات پرداختی دولت برای تکمیل ساختمان ها کافی نبوده و زلزله زدگان از کمک های مقام معظم رهبری و آیت الله علم الهدی تقدیر و علت سرعت گرفتن ساخت وساز ها را کمک های این بزرگان و پیگیری های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت منازل مسکونی در این شهرستان می دانستند که قابل تقدیر است.

سپس امیر ذاکری، دبیر ستاد بحران شهرستان تربت جام در خصوص آخرین وضعیت روستاها در گفتگو با خبرنگار جام روز گفت: فاز اول بازسازی منازل زلزله زده ساخت 650 واحد مسکونی تا پایان شهریور ماه بود که با حدوده یک ماه تاخیر به دلیل کم‌کاری مردم در تشکیل پرونده و سختگیری بانک ها در آزادسازی تسهیلات که با جلسه به آنان تا حدود بسیاری مشکل ها حل شد.

ذاکری افزود: در روستا های زلزله در گام نخست خاکبرداری از 604 واحد بصورت رایگان توسط بنیاد مسکن آواربرداری و صدور پروانه ساخت توسط دهیاران روستاها به صورت رایگان صادر و افراد از پرداخت هزینه نظارت مهندسی معاف شدند.

وی با اشاره به روند ساخت منازل تصریح کرد: از مجموع 650 واحد مسکونی فاز اول 604 پرونده تکمیل شده و مراحل ساخت را آغاز کردند که از این تعداد 17 واحد در مرحله بتن ریزی، 104 واحد اجرای اسکلت و 483 واحد با اجرای سقف ودیوار تکمیل و تا کنون در فاز اول 78 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دبیر ستاد بحران شهرستان تربت جام با اشاره به آسیب های رسیده از زلزله به دامداران خاطر نشان کرد: برای 400واحد دامی خسارت دیده تسهیلات از 6 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان با کمک سیستم بانکی در حال پرداخت است.

ذاکری با اشاره به پرداخت تسهیلات بلاعوض عنوان داشت: 18 میلیارد و 120 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به 604 واحد مسکونی تا کنون پرداخت شده است که با تکمیل بنا، 12 میلیارد و80 میلیون ریال دیگر پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به کمک های مقام معظم رهبری و آیت الله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: کمک مقام معظم رهبری برای ساخت واحد مسکونی زلزله زدگان 80 هزار پاکت سیمان برای 604 واحد در حال ساخت که بیش از 48 هزار پاکت سیمان به ارزش تقریبی پنج میلیارد و 280 میلیون ریال است.

وی ادامه داد: اهدای 60 تیرچه بلوک سقفی برای 604 واحد مسکونی از طرف آیت الله علم الهدی که بیش از 36 هزار تیرچه بلوک سقفی به ارزش تقریبی پنج میلیارد ریال به مناطق زلزله زده کمک شد که باعث سرعت بخشیدن به ساخت و ساز ها شده است.

اگر چه روحیه بالای مردم زلزله باعث شده است برای خدمت های انجام شده از خدمتگزاران تقدیر کنند؛ اما بنا به برنامه اعلامی علی رستمی، رئیس ستاد بحران شهرستان قرار بود 800 واحد مسکونی تا پایان شهریور ماه سال جاری اتمام یابد که این امر محقق نشده و نیاز است دولت با توان بیشتر روند بازسازی را ادامه دهد تا قبل رسیدن سرمای زمستانی تمام منازل تخریب شده آماده بهره برداری قرار گیرد.

نداشتن اطلاعات کافی مردم از روند مراحل بازسازی تا حدودی باعث کُند شدن ساخت و سازها شده بود و برنامه های اعلامی را با تاخیر مواجه ساخته است و اگر روند در سیستم اداری تسهیل می شد امکان ساخت 800 واحد سهمیه شهرستان در فاز اول وجود داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است

سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اردستان، گفت: امسال یک‌ هزار و ۶۹۰ واحد مسکونی در شهرستان اردستان در شرف ساخت و بهره‌برداری است که در قالب نهضت ملی مسکن ساخته می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، محمدعلی نریمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به خبرهای خوش مسکنی که در شهرستان اردستان و با حمایت‌های فرماندار شهرستان اردستان در خصوص الحاقیات شهرستان اردستان پیگیری شد، 290 هکتار الحاقیات را مصوب کردند و مقدار 118 هکتار آن اراضی ملی در 17 روستا و جلسه کمیته تصویب آن هم برگزار شد و انشاءالله در شورای برنامه‌ریزی استان هم تصویب خواهد شد.

وی افزود: مراحل بعدی آن نقشه‌های تفکیکی و آماده‌سازی و واگذاری به افراد خواهد بود و حدود یک‌ هزار و 900 پلاک قطعه زمین مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در اردستان اضافه می‌شود و یک‌ هزار و 100 قطعه زمین مسکونی که از سال‌های قبل در روستاها الحاق شده است.

نریمانی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از سه هزار قطعه زمین مسکونی داریم که همه آن‌ها در قالب شرایط نهضت ملی مسکن به واجدین شرایط در روستاها و شهرستان و روستاهایی هم که زمین نیست در روستاهای مجاور واگذار می‌شود.

سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اردستان با بیان اینکه 150 هکتار زمین دولتی در 11 ماه گذشته در شهرستان اردستان الحاق شده است، تاکید کرد: توانستیم 120 هکتار از اراضی که قبلاً الحاق شده بود در شهرستان اردستان را تملک کنیم و اسناد آن هم را بگیریم.

وی بیان کرد: در حوزه مسکن شهری و روستایی در حال حاضر 747 واحد مسکونی شهری و روستایی در حال احداث بوده که 108 قطعه زمین شهر مهاباد هم به آن اضافه می‌شود که قرعه‌کشی و در شرف واگذاری و گاهی در حال ساخت است و 55 قطعه زمین هم در شهر زواره است که جمعاً در شهرستان 990 واحد مسکونی در حال تهیه نقشه ساخت و افتتاح است.

نریمانی تصریح کرد: تعداد 700 قطعه زمین هم در شهر اردستان است که فرمانداری پیگیر آن است که در آینده نزدیک به متقاضیان واگذار شود که با این احتساب امسال یک‌ هزار و 690 واحد مسکونی در شرف واگذاری، ساخت و بهره‌برداری بوده که درقالب نهضت ملی مسکن است.

انتهای پیام/802/

دیگر خبرها

  • تامین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت سد باهوش تنگستان ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر